Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)3.1g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g14kcal1.4g0.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko23g7kcal0.7g0.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.4g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal3.1g1.3g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409