Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g6.2g7.5kcal0.2g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g35kcal0.4g1.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko23g17kcal0.2g0.9g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.1g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g76kcal0.9g3.9g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600