Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g6.2g6.9kcal1.1g0.1g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.2g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g6.2g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g44kcal3.4g4.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko23g22kcal1.7g2.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g96kcal7.5g9.2g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612