Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g7g7.4kcal1g0.3g0.1g0.4g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g29kcal2.6g2g0.8g1g
Valittu annoskoko23g15kcal1.3g1g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.7g0.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g64kcal5.7g4.4g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740