Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g7g7kcal1.2g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.2g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g28kcal2.6g0.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko23g14kcal1.3g0.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.7g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.7g1.7g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152