Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Herne 3.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g20kcal1.4g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko23g10kcal0.7g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.1g1.7g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061