Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Riisi tumma 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Tattarisuurimo / -jauho 0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Hirssisuurimo / -jauho 0.8g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g23kcal0.8g4.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko23g12kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1.8g9.2g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241