Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl5.5g4.2kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl1.8g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g22kcal2.4g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko23g11kcal1.2g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.6g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g49kcal5.2g3.1g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353