Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g8.2g29kcal1.1g5.7g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.2g4.1kcal0.6g0g0.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.2g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Polar-juusto 15%1.2g3kcal0.4g0g0.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.5g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g100kcal6g13g2.8g0g
Valittu annoskoko23g50kcal3g6.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal1.5g3.3g0.7g0g
Arvot/100g100g216kcal12.9g28g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547