Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 7.8g12kcal1.5g0g0.7g0g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g3.6g3.1kcal0.2g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g38kcal3.6g2.2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko23g19kcal1.8g1.1g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.9g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g83kcal7.9g4.8g3.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754