Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Pestokastike, yrttikastike 0.8g3.8kcal0.1g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)4.7g6.1kcal0.8g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g30kcal2.2g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko23g15kcal1.1g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.6g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.6g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794