Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)4.8g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g26kcal1g5g0.2g0.4g
Valittu annoskoko23g13kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal2.2g10.9g0.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105