Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)3.8g3.7kcal0.9g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%3.7g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 6.6g3.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g24kcal2.2g3g0.4g0.4g
Valittu annoskoko23g12kcal1.1g1.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.6g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal4.8g6.6g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634