NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe7.7g26kcal0.4g5.5g0.2g0.5g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)11g20kcal1.2g0.6g1.4g0g
Rypsiöljy Eldorado0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g104kcal3.4g12.6g4.2g1g
Valittu annoskoko23g52kcal1.7g6.3g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal0.9g3.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g225kcal7.4g27.4g9.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651