Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g5.5g12kcal0.5g2.2g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Salsa medium (Rainbow)3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.7g1kcal0g0g0.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman4.4g8.8kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g62kcal4.6g5g2.2g1.4g
Valittu annoskoko23g31kcal2.3g2.5g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.2g1.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g135kcal10g10.9g4.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225