Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 5.2g10kcal1g0g0.7g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g2.9g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g38kcal2.4g2.2g2.2g0g
Valittu annoskoko23g19kcal1.2g1.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.6g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g83kcal5.2g4.8g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367