Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)1.8g1kcal0.3g0.1g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.8g5.4kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g20kcal1.4g1.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko23g10kcal0.7g0.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536