Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g8.2g18kcal1.5g0g1.3g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.8g13kcal0.5g0g1.2g0g
Herne kuivattu11g31kcal2g5.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g124kcal8g10.6g5.2g2.2g
Valittu annoskoko23g62kcal4g5.3g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna12g31kcal2g2.7g1.3g0.6g
Arvot/100g100g271kcal17.5g23.1g11.4g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161