Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g8.9g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g126kcal2.6g17.8g4.8g0.8g
Valittu annoskoko23g63kcal1.3g8.9g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g32kcal0.7g4.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g276kcal5.7g38.9g10.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198