Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 25g178kcal0.2g0.1g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.4g0.5g1.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 4.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Anjovis 14g35kcal3.9g1.3g1.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Purjosipuli42g7.9kcal0.8g1g0.1g0.9g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Pizzajuusto, valio17g57kcal4.2g0g4.3g0g
Muna, annos 60g10g8.8kcal0.8g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g1030kcal41.4g68g65.2g5g
Valittu annoskoko220g515kcal20.7g34g32.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna110g258kcal10.4g17g16.3g1.3g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831