Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 101g119kcal17.5g0g5.4g0g
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Korppujauho 7.8g29kcal0.8g5.8g0.1g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 47g166kcal0.9g1.2g17.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g16g140kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g985kcal44.4g16.4g82.2g1.6g
Valittu annoskoko220g493kcal22.2g8.2g41.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna110g246kcal11.1g4.1g20.6g0.4g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.7g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095