Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g156g460kcal23.4g0g40.6g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g31g11kcal0.3g1.9g0.1g0.9g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g31g7.5kcal0.6g1.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g958kcal48.6g6g81.6g1.8g
Valittu annoskoko220g479kcal24.3g3g40.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna110g240kcal12.2g1.5g20.4g0.5g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624