Kaalikeitto

Kuullota kaalit rasvassa.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Lisää kuoritut ja pilkotut porkkanat ja perunat, anna kiehua.

Ruskista jauheliha.

Lisää jauhelihaan sipulit ja mausteet.

Lisää jauheliha ja pakastevihannekset keittoon.

Anna kiehua vielä vartin verran.

Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 704 grammaa

Piipaa77

Piipaa77 sanoi...

8 annosta on karkea arvio, itse söisin tuosta satsista varmaan useamminkin :)

tiistai 07.05.2013 klo 14:26

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali59g12kcal0.7g2g0.1g1.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2g14kcal0g0g1.6g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 29g22kcal0.6g4.5g0.1g0.3g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste16g3.9kcal0.1g0.8g0g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 20g43kcal3.4g0g3.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g202kcal10g16.4g10.2g4.6g
Valittu annoskoko220g101kcal5g8.2g5.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna110g51kcal2.5g4.1g2.6g1.2g
Arvot/100g100g46kcal2.3g3.7g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358915