Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore125g35kcal0.8g7g0.3g3.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g31g12kcal1g1g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g325kcal14.8g17.6g21g6.2g
Valittu annoskoko220g162kcal7.4g8.8g10.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna110g81kcal3.7g4.4g5.3g1.6g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727