Jogurtti

Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

Jäähdytä noin 50 AST. Lisää maitojauhe ja bulgarianjogurtti.

Laita Tupperin Servofix-astiaan ja Kirsi astia pyyhkeen sisään.

Anna olla yön yli ja laita jääkaappiin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1761 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)25g15kcal0.8g1.1g0.9g0g
Maitojauhe rasvaton 7.6g27kcal2.5g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g208kcal19g28.6g2g0g
Valittu annoskoko220g104kcal9.5g14.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna110g52kcal4.8g7.2g0.5g0g
Arvot/100g100g47kcal4.3g6.5g0.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376140