Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g81g48kcal1.2g10.5g0.1g0.7g
Porsaanpaisti vähärasvainen 75g122kcal21g0g4.2g0g
Porkkana 25g8.3kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lanttu 21g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.1g5.8kcal0.4g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g390kcal46.4g27.4g9.8g4g
Valittu annoskoko221g195kcal23.2g13.7g4.9g2g
Annoskoko puolitettuna110g98kcal11.6g6.9g2.5g1g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301