Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 69g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g13g40kcal6.5g3.5g0.1g2g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss19g58kcal4.5g0.2g4.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)50g13kcal0.5g2.8g0g0.7g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g444kcal43.8g21.2g19.8g8.6g
Valittu annoskoko221g222kcal21.9g10.6g9.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna110g111kcal11g5.3g5g2.2g
Arvot/100g100g101kcal9.9g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315