Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)23g43kcal2.7g5.3g1.1g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g75g112kcal12g3g6g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g1.9g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Ruohosipuli, tuore19g5.1kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g403kcal36.4g28.4g15.2g3.8g
Valittu annoskoko221g202kcal18.2g14.2g7.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna110g101kcal9.1g7.1g3.8g1g
Arvot/100g100g91kcal8.3g6.4g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676