Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g70g21kcal1.1g3.2g0.3g1.8g
Atria broilerin fileesuikale naturell84g93kcal19.4g0g1.8g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g95kcal0.6g0.8g9.8g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ruohosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 13g4.9kcal0.1g0.9g0g0.2g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.7g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g559kcal46g12.2g35.4g4.4g
Valittu annoskoko220g279kcal23g6.1g17.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna110g140kcal11.5g3.1g8.9g1.1g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.8g8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211