Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 88g25kcal0.9g3.8g0.2g1.8g
Sianliha keskiarvo 66g143kcal12g0g10.7g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Paprikajauhe 1.3g4.2kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 33g128kcal0.7g0.7g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g660kcal28.4g12.2g54.6g5.8g
Valittu annoskoko220g330kcal14.2g6.1g27.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna110g165kcal7.1g3.1g13.7g1.5g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824