Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 4g3kcal0.5g0g0g0.3g
Voi ingman8g58kcal0g0g6.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.9g7.8kcal0g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g143kcal4.3g29.2g0.5g1.5g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g84g280kcal10g55.1g2g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g983kcal29.6g172.4g17.8g17.2g
Valittu annoskoko221g492kcal14.8g86.2g8.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna110g246kcal7.4g43.1g4.5g4.3g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565