Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 140g89kcal4.2g6.7g4.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta46g164kcal5.9g31.8g1g1.6g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g643kcal27.8g77.2g23.8g3.2g
Valittu annoskoko221g322kcal13.9g38.6g11.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna110g161kcal7g19.3g6g0.8g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356