Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g146g99kcal2.3g21.8g0.1g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow8.8g12kcal0.6g1.1g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)29g25kcal0.3g1g2g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)15g38kcal3.8g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g348kcal14g48.2g10.4g0g
Valittu annoskoko221g174kcal7g24.1g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna110g87kcal3.5g12.1g2.6g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438