Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl28g101kcal3.4g19.9g0.6g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)34g103kcal3.3g20.6g0.7g4.9g
Fariinisokeri49g199kcal0g49.1g0g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.2g0g
Muna, annos 60g17g15kcal1.3g0.1g1g0g
Mustikka metsä- 51g22kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g1492kcal17.6g186.4g73.6g13.2g
Valittu annoskoko220g746kcal8.8g93.2g36.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna110g373kcal4.4g46.6g18.4g3.3g
Arvot/100g100g338kcal4g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592