Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g58g64kcal13.4g0g1.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.3g3.6kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g58g18kcal0.6g3.5g0.1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g53g17kcal1.5g2.8g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g26g4.2kcal0.5g0.4g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima8.8g34kcal2.5g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g334kcal37.6g13.6g14.4g0g
Valittu annoskoko221g167kcal18.8g6.8g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna110g84kcal9.4g3.4g3.6g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953