Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka36g35kcal6.2g0.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.1g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g7.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus10g36kcal1.4g0.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g210kcal17.6g14.4g8.6g2g
Valittu annoskoko221g105kcal8.8g7.2g4.3g1g
Annoskoko puolitettuna110g53kcal4.4g3.6g2.2g0.5g
Arvot/100g100g48kcal4g3.3g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749