Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g5.6g20kcal0g0.2g2.1g0g
Becel juokseva, annos 10g13g86kcal0g0g9.7g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g56g250kcal4g38.1g11g2g
Vispikerma Flora 20%47g103kcal1.4g2.3g9.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)37g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g24g136kcal2g13.4g8.3g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g14g76kcal0.7g8.3g4.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.8g10kcal2.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g1547kcal27.4g163.8g90g4g
Valittu annoskoko221g774kcal13.7g81.9g45g2g
Annoskoko puolitettuna110g387kcal6.9g41g22.5g1g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84963