Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu75g225kcal3.1g3g22.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 56g36kcal1.8g2.7g2g0g
Katkarapu 30g21kcal4.3g0g0.3g0g
Sieni-sipulihakkelus 38g10kcal0.6g1.1g0.2g1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Tilli mauste0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g594kcal20.2g15.8g50g2g
Valittu annoskoko221g297kcal10.1g7.9g25g1g
Annoskoko puolitettuna110g149kcal5.1g4g12.5g0.5g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.6g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636