Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)90g315kcal10.8g62.1g1.7g4.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen63g450kcal0g0g50g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri3g12kcal0g3g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g1554kcal21.6g130.2g103.4g9g
Valittu annoskoko221g777kcal10.8g65.1g51.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna110g389kcal5.4g32.6g25.9g2.3g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716