Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 45g35kcal0.9g7g0.1g0.5g
Seiti pakaste 26g20kcal4.6g0g0.2g0g
Voi 1g7kcal0g0g0.8g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g2.5g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g12g4.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g13g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g156kcal12.4g18.2g2.8g1.8g
Valittu annoskoko221g78kcal6.2g9.1g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna111g39kcal3.1g4.6g0.7g0.5g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.1g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442