Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1168g885kcal21.8g180.2g2.3g11.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g501g140kcal3g29.8g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g417g977kcal47.2g2.1g91.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g4087kcal148.8g438.2g190.8g52.4g
Valittu annoskoko2200g2043kcal74.4g219.1g95.4g26.2g
Annoskoko puolitettuna1100g1022kcal37.2g109.6g47.7g13.1g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682