Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 1000g213kcal9.4g25g3g19g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1000g2900kcal260g0g210g0g
Ruokaöljy keskiarvo 200g1767kcal0g0g199.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g9759kcal538.8g50g825.6g38g
Valittu annoskoko2200g4880kcal269.4g25g412.8g19g
Annoskoko puolitettuna1100g2440kcal134.7g12.5g206.4g9.5g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672