Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g752g977kcal157.9g0g30.1g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g125g23kcal1.3g4.4g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)125g363kcal28.8g1.6g26.3g0g
Siitakesieni 125g33kcal2.3g3.1g0.4g4.1g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)165g314kcal2.3g3g33.1g7.3g
Paprika punainen 251g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Maustekurkku125g21kcal0.9g3.8g0.1g2.3g
Kuohukerma,valio,2dl376g1278kcal7.5g11.3g131.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 125g489kcal2.7g2.8g52.6g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g7578kcal413g82.8g599g37g
Valittu annoskoko2200g3789kcal206.5g41.4g299.5g18.5g
Annoskoko puolitettuna1100g1895kcal103.3g20.7g149.8g9.3g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236