Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2539kcal4.2g1.4g284.5g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu260g328kcal28.6g0.8g23.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai300g1050kcal36g213g6.3g9g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Banaani, kuorittu 740g644kcal7.8g135.4g3g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g13439kcal157.2g1758.8g635.2g45g
Valittu annoskoko2200g6720kcal78.6g879.4g317.6g22.5g
Annoskoko puolitettuna1100g3360kcal39.3g439.7g158.8g11.3g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98586