Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit800g168kcal26.4g15.2g0g20g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1000g170kcal16g22g2g19g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g224g627kcal42.6g0.1g49.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4408g4542kcal174.2g76g395.2g78g
Valittu annoskoko2204g2271kcal87.1g38g197.6g39g
Annoskoko puolitettuna1102g1136kcal43.6g19g98.8g19.5g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584