Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 385g1260kcal39.2g255.6g4.2g12.9g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g420g441kcal79.8g2.1g12.6g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g438g350kcal6.6g29.3g21.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 210g264kcal23.1g0.5g18.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl700g210kcal32.2g13.3g2.1g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g5596kcal365.6g609.6g175.6g49.2g
Valittu annoskoko2205g2798kcal182.8g304.8g87.8g24.6g
Annoskoko puolitettuna1103g1399kcal91.4g152.4g43.9g12.3g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180