Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit802g168kcal26.4g15.2g0g20g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1002g170kcal16g22g2g19g
Voi 180g1308kcal2.1g0.7g146.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g224g628kcal42.6g0.1g49.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g4550kcal174.2g76g396g78g
Valittu annoskoko2208g2275kcal87.1g38g198g39g
Annoskoko puolitettuna1104g1138kcal43.6g19g99g19.5g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584