Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g20g108kcal0g0.1g12g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Bataatti, kuorittu 859g695kcal13.5g144.5g0.4g25.8g
Lanttu 819g236kcal8.2g37.7g2.5g14.7g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g2743kcal87.2g401.4g64.8g97.4g
Valittu annoskoko2208g1371kcal43.6g200.7g32.4g48.7g
Annoskoko puolitettuna1104g686kcal21.8g100.4g16.2g24.4g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951