Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g679g639kcal3.4g149.5g3.4g0g
Rypsiöljy 40g353kcal0g0g40g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu50g52kcal3.9g8.1g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g799g1039kcal167.8g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g4430kcal364.8g361.2g153g15.6g
Valittu annoskoko2208g2215kcal182.4g180.6g76.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna1104g1108kcal91.2g90.3g38.3g3.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451