Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g600g570kcal119.9g0g10.2g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Makaroni, tumma 600g2156kcal80.9g393.8g18g35.4g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g7236kcal449.6g904.6g179.4g70.8g
Valittu annoskoko2208g3618kcal224.8g452.3g89.7g35.4g
Annoskoko puolitettuna1104g1809kcal112.4g226.2g44.9g17.7g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001